Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:05:58

Міський палац культури Чернігова отримав відзнаку Національного бізнес-рейтингу

23.10.2020   10:12Агенцiя

Міський палац культури Чернігівської міської ради отримав відзнаку та нагороду від Національного бізнес-рейтингу.

Установа потрапила до переліку кращих підприємств України у галузі культури, також МПК тепер має офіційний статус “Лідер галузі – 2020”.

За оцінками незалежного рейтингового аналізу Міський палац культури отримав І місце у ТОП-3 в номінації “Ділова активність”, а також ІІІ місце у ТОП-7 за показником “Коефіцієнт оборотності активів”.

Найближчими конкурентами чернігівського комунального закладу у номінації “Ділова активність” були Палац культури і творчості у Полтавській області та Харківська обласна філармонія. А у другій – “Коефіцієнт оборотності активів” – МПК змагався з Молодіжним симфонічним оркестром “Слобожанський” та Дніпропетровським будинком органної і камерної музики.

Оргкомітет Національного бізнес-рейтингу відмічає високі досягнення колективу Палацу та його директора Ірини Должикової:
- Висловлюємо щиру повагу Вам, як ефективному керівникові, чия управлінська майстерність забезпечує успішність підприємства, а також співробітникам, чия праця наближає компанію до високих цілей!

Минулого року у міському палаці поставили дитяче новорічне шоу “Зимова квітка”, в якому задіяли понад 100 артистів. Також щороку команда палацу організовує фестиваль талантів. Яскравий проєкт “Літні музичні вечори” збирає сотні шанувальників улюбленої музики на майданчику біля оновленого входу до Палацу. У закладі проводяться різноманітні конкурси, студентські проекти, премії, концерти. Одним з наймасовіших був концерт гурту “Антитіла”. Квитки були продані з таким ажіотажем, що гурт відіграв два шоу в один день. Також у команді МПК взяли курс на комплексну модернізацію установи – зовнішню та внутрішню. Проводиться термомодернізація будівлі, ремонтуються приміщення всередині (коридори, танцювальні класи, холи біля концертної зали), вже перероблені гримерки, закуплене візуальне та звукове сучасне обладнання, реквізит для виступів артистів тощо.

За інформацією КП "Міський палац культури імені В.Радченка"

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини