Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:41:30

Чернігівський обласний філармонійний центр - у проєкті "Філармонійний маратон" на Українському Радіо "Культура"

07.08.2020   12:50Агенцiя

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм взяв участь в проєкті "Філармонійний маратон", який започаткованийна Українському радіо «Культура».

Маратон триває з 1 липня цього року і в межах програми "Музична сієста"презентує усі 23 філармонії країни.

В прямому етері— унікальні факти з історії українських філармоній, музика у виконанні солістів і колективів, а також жива розмова в ефірі з очільниками філармоній та художніми керівниками.

Під час етеру 6 серпня, ведуча київської студії Українського Радіо "Культура"Ірина Пашинська спілкувалася з генеральним директором - керівником художнім обласного філармонійного центру, заслуженим діячем мистецтв України Сергієм Теребуном, з художнім керівником та головним диригентом Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” обласного філармонійного центру, заслуженим діячем мистецтв України Миколою Сукачем, з  художнім керівником та головним диригентом Академічного ансамблю пісні і танцю “Сіверські клейноди” обласного філармонійного центру, заслуженимдіячем мистецтв України Сергієм Вовком, з художнім керівником та головним диригентом Академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського обласного філармонійного центруІваном Богдановим та з головним режисером обласного філармонійного центру Дмитром Обєдніковим.

"Філармонійний маратон" — це подарунок усім поціновувачам класики, джазу, фольку та ретро від музичної редакції Радіо Культура", — прокоментував головний редактор музичної редакції Радіо Культура й куратор проєкту Олександр Пірієв.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини