Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:33:00

Чернігівці у вирішальну ніч Євробачення вболівали за Україну на Суспільному

15.05.2018   13:08Агенцiя

12-го травня гості зібралися у фан-зоні Євробачення у студії Суспільного Чернігівщини. Фан-зона працювала з 20:30 до моменту оголошення переможця у Лісабоні.

Перед початком трансляції для відвідувачів виступав місцевий рок-гурт LiVeN та духовий оркестр Mad Winds Brass Band. Керівниця студії танцю "Viva la Vida" Ольга Буренок підняла всіх із диванів та крісел і провела майстер-клас із бачати й сальси. Головний диригент Академічного камерного хору ім. Бортнянського Іван Богданов провів для гостей фан-зони мотиваційний міні-тренінг з креативного мислення.

Спеціально для фан-зони Євробачення-2018 були створені декорації та сцена на місці зйомок щоденного ранкового шоу.

Чернігівська філія ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" вдруге збирає фанатів Євробачення на перегляд трансляції. Попередня зустріч відбулася 10 травня, коли представник України MELOVIN виступав у півфіналі.

"Ми відчуваємо потребу мешканців міста у подібних заходах, коли можна побути однією командою, обʼєднаною спільною метою, й підтримати своїх. Проводити такі заходи для нас є неабияким випробуванням, оскільки, на жаль, у нашій студії не так багато вільного місця, аби велика кількість відвідувачів відчувала себе комфортно. Наприклад для створення фан-зони Олімпіади-2018 та Паралімпіади-2018, а також фан-зони Євробачення, нам доводилось щодня по декілька разів перебудовувати декорації у телевізійній студії зі зйомок передач у фан-зону і навпаки. Однак, людям які мають бажання створити справді щось цікаве та обʼєднуюче – все під силу! Судячи зі схвальних відгуків, у нас все вийшло", – каже менеджер Чернігівської філії Вадим Соколюк.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини