Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:36:29

Чернігівська філармонія та облмуздрамтеатр — всеукраїнські зразки успішної фінансової діяльності

29.11.2016   08:08Агенцiя

Союз Національних бізнес-рейтингів завершив загальнодержавний фінансово-економічний аналіз діяльності суб’єктів господарювання України. Два найбільших культурно-мистецьких заклади Чернігівщини отримали по дві золоті відзнаки.

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм здобув «золото» рейтингу серед суб'єктів господарювання України у номінації «Ділова активність» та серед суб'єктів господарювання Чернігівської області у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».

Сергій Теребун, генеральний директор-художній керівник Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм: Філармонійний центр – насамперед заклад культури. Однак підприємницька діяльність займає значне місце. Свій продукт ми маємо самостійно просувати та продавати. За останній рік відбулося чимало змін. Пройшла реструктуризація: проведено маркетингове дослідження, змінено підходи до реклами, укладено угоди про співпрацю з районами та областями, створено продюсерський центр тощо. Подвійна відзнака Союзу Національних бізнес-рейтингів — приємна несподіванка, що стимулюватиме нас працювати ще наполегливіше.

Чернігівський обласний Академічний музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка став кращим серед суб’єктів господарювання України та здобув золото у номінації «Результативність та рентабельність».

Сергій Мойсієнко, генеральний директор Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка: Усі наші досягнення — результат наполегливої творчої роботи всього колективу. На жаль, справжнє мистецтво не може бути стовідсотково рентабельним, адже пропонує специфічний продукт. Однак, якісна робота має помітний комерційний результат. Люди хочуть до нас йти. Про що свідчить постановка Заслуженого артиста України Андрія Бакірова «Ніч перед Різдвом», що 27 разів поспіль збирала аншлаги. Репутацію театру підтверджують чисельні нагороди, дипломи та гран-прі всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Наразі театр запрошують на гастролі до інших регіонів

Також слід зазначити, що суб'єктам господарювання, які досягли високих результатів, присвоюється статус «Державне підприємство року 2016», що демонструє іншим учасникам ринку, клієнтам та інвесторам надійність і перспективність підприємства.

До слова, рейтингування підприємств є загальнодержавним, незалежним та безкоштовним. Критеріями відбору — показники активів і зобов’язань, прибутковість та ліквідність.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.