Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:04:18

Церква Свято-Троїцького жіночого монастиря у Прилуках серед переможців конкурсу на кращі будинки і споруди

25.07.2014   14:43Агенцiя

Днями завершився конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України у 2013 році. Про це повідомили в Департаменті державних програм та розвитку житлового будівництва Мінрегіону.

Учасники Конкурсу змагалися в дев’яти номінаціях: житлове будівництво; інженерні споруди та об’єкти транспортної інфраструктури; об’єкти соціально-культурної та оздоровчої сфери; промислові підприємства та об’єкти виробничого призначення; адміністративно-офісне та готельне будівництво; об’єкти освіти, виховання та підготовки кадрів; об’єкти сільського будівництва; культові споруди; об’єкти дозвілля та відпочинку.

Чернігівська область до участі у конкурсі запропонувала три об'єкти. А взагалі на розгляд комісії було представлено 66 об’єктів з 23 областей України. Найбільше об’єктів подали будівельні і проектні організації м. Києва – 8, Донецької області – 7, Вінницької – 5, Запорізької, Київської, Рівненської – по 4, Луганської, Львівської, Одеської, Харківської, Черкаської, Чернігівської – по 3. 

Кращі будинки та споруди визначалися у таких номінаціях - «Житлове будівництво», «Інженерні споруди та об’єкти транспортної інфраструктури», «Об’єкти соціально-культурної та оздоровчої сфери», «Промислові підприємства та об’єкти виробничого призначення», «Об’єкти освіти, виховання та підготовки кадрів», «Об’єкти сільського будівництва», «Культові споруди», «Об’єкти дозвілля та відпочинку».

Переможців конкурсу буде нагороджено дипломами та пам’ятними призами. Планується, що нагородження відбудеться в серпні, коли в Україні відзначатимуть День будівельника.

У номінації кращі "Культові споруди" перше місце завоював проект «Будівництво Храму Святої Благовірної Цариці Тамари Харківської єпархії УПЦ по Білгородському шосе ріг пр. Академіка Курчатова у м. Харкові», 2 місце – «Будівництво церкви парафії на честь Святої Великомучениці Варвари по вул. Багговутівській, 1 у Шевченківському районі м. Києва», 3 місце – «Будівництво церкви Свято-Троїцького жіночого монастиря (Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Київська, 56)» (Замовник: Свято-Троїцький жіночий монастир Української Православної Церкви Чернігівської єпархії; Генеральний проектувальник: Приватне підприємство «Проектно-будівельна фірма «ДОМ»; Генеральний підрядник: Приватне підприємство «Прилукиспецбуд»).

minregion.gov.ua

Останні новини Чернігівщини

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

Підготовка до опалювального сезону: Чернігівська громада отримає 4 «міні-ТЕЦ» 15:00

USAID Україна через Проєкт енергетичної безпеки у співпраці з командою Мінінфраструктури, Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП, НКРЕКП розгортає мережу малої та середньої когенерації.

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини