Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:05:03

У Чернігові відкрили "Ракурс-2013". ФОТОрепортаж

09.01.2014   11:27

8 січня обласний народний аматорський фотоклуб "Чернігів", що вже понад чверть століття діє при обласному навчально-методичному центрі культури і мистецтв, відкрив чергову фотовиставку "Ракурс-2013".

За традицією підсумкова виставка відображає різноманіття життя, красу та неповторність світу, що нас оточує.

Назва фотовиставки не випадкова. Вона підкреслює, що фотограф найкраще вміє спіймати цікавий ракурс та зберегти його на довгі роки у своїх світлинах.

В експозиції відвідувачі зможуть подивитися роботи фотоклубу "Чернігів" і студентів ліцею №9.

У 2013 році до фотоклубу приєдналися молоді фотографи. Серед них Анастасія Христинко - переможниця всеукраїнського молодіжного конкурсу "Дельфійські ігри".

Фотороботи, представлені на виставці, різні за напрямками та ознаками. Серед них теми: життя, історичні місця Чернігівщини, краса природи, спортивне життя, знані і несподівані постаті, натюрморти, тощо.

Учасники фотоклубу та виставки щороку презентують більш високий рівень техніки та цікаві фотографії.

Організатори сподіваються, що виставка "Ракурс-2013" не стане винятком і кожен із відвідувачів знайде світлину для душі та отримає заряд позитиву та гарного настрою від перегляду робіт фотомайстрів.

 

ФОТОрепортаж Віктора Кошмала

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.