Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:58:27

Чернігівський “Тріумф” на фестивалі мистецтв “Зірки Тавриди”

23.07.2013   11:27Агенцiя

З 27 червня по 3 липня 2013 р. у с.Морське АР Крим відбувся VII Міжнародний телевізійний фестиваль мистецтв “Зірки Тавриди”.

Головним режисером та автором ідеї є Інна Делягіна – президент Міжнародної асоціації тендітного мистецтва “Капсихор”. У фестивалі приймали учассть хореографічні, вокальні, театральні, інструментальні, циркові колективи та окремі виконавці України, Росії та Казахстану.

Програма фестивалю була насиченою та різноманітною. Оцінювало учасників фестивалю поважне журі у складі: Олександр Мирошниченко – заслужений діяч мистецтв, композитор, президент міжнародного благодійного фонду допомоги культурному розвитку України, Інеш Кдирова – заслужена артистка України, доцент кафедри естрадного вокалу Київського національного університету культури та мистецтв, Володимир Шпудейко – заслужений артист України, соліст Національної філармонії України, Віктор Пелепець – директор програм ГТРК “Всесвітня служба українського телерадіомовлення України”, заслужений журналіст України, Ніна Смиковська – головний редактор журналу “Продовження слідує”, Олена Воєводкіна – композитор та автор гімну фестивалю “Зірки Тавріди”, Олег Куприєнко – заслужений юрист України, член національної асоціації адвокатів України, Інна Делягіна – директор фестивалю “Зірки Тавріди”, президент міжнародної асоціації тендітних мистецтв.

Чернігів на фестивалі представляли вихованці зразкової спортивно-циркової студії “Тріумф” (керівники – Євгенія Фоменко та Руслан Бурлака): Юлія Денисюк (7 років) з номером “Маленька фея” у жанрі каучук, Оксана Хоменко (11років) з номером “У ритмі танцю” у жанрі хула-хупи, Еліна Герасимчук (8 років) з номером “Пеппі” у жанрі ручний еквілібр та Марія Книр (12 років) з номером “Леді зі Сходу” у жанрі каучук з балансом піалами.

Всі номери студії були високо оцінені поважним журі, які та отримали звання лауреатів І премії. Отже чернігівські дівчата мали змогу ще раз показати свою майстерність у гала-концерті фестивалю.

Фестиваль пройшов на високому рівні та залишив приємні спогади учасникам від організації, прийому, відпочинку на Чорному морі та місцевих краєвидів Криму.

http://onmckim.com.ua/news/2013-07-22-911/
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.