Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:58:59

Журналістка Наталія Потапчук стала переможницею ІІ Міжнародного фестивалю авторської пісні на Голубих озерах в номінації "автор-виконавець"

09.07.2013   10:55

А гран-прі конкурсу отримала чернігівська співачка Олена Іванова

З 5 по 7 липня на Голубих озерах проходив ІІ Міжнародний фестиваль авторської пісні. Як і минулого року фестиваль, присвячений народному святу - дню Івана Купала, яке завжди супроводжували обрядами та піснями наші предки.

Фестиваль зібрав не тільки конкурсантів, а й відомих бардів  України, Білорусі, Росії та інших країн.

В перший день фестивалю гості та учасники мали змогу почути та насолодитися виступами відомих бардів, а другого дня  відбулася конкурсна програма - автори та виконавці презентували пісні у власному виконанні та змагалися за звання лауреата в різних номінаціях. По закінченню фестивалю відбувся гала-концерт лауреатів та дипломантів фестивалю.

Організатори заходу переконані, що такі конкурси сприятимуть розвитку, популяризації та пропаганди кращих досягнень жанрі авторської пісні, збереження та розвитку традицій, виявлення та підтримки обдарованої творчої молоді; розширенню культурних зв’язків та обміну досвідом роботи між учасниками з різних країн.
 
В результаті проведенного фестивалю конкурсу були визначені переможці. Так в номінаціїї "Автор-виконавець" перемогу отримала Наталія Потапчук з Чернігова. В номінаціїї "Авторська поезія" - Юлія Каламбет з Ніжина. Приз «Глядацьких симпатій» отримав дует «Voice of mind» Леонід та Ольга Бівалькевич з Чернігова. А гран-прі фестивалю-конкурсу вручили популярній чернігівській співачці Олені Івановій.

ФОТО з сайту cult.gov.ua

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.