Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:33:50

Всеукраїнська акторська школа в Чернігові!

01.04.2013   15:23Агенцiя

Міжнародна організація "CinemaHall", Представництво Європейської кіноассоціаціі NISI MASA в Україні запускає всеукраїнський освітній акторський проект!


У контексті проекту молоді хлопці та дівчата зможуть отримати ази акторської майстерності, які стануть для майбутніх акторів і актрис фундаментом для подальшого професійного розвитку.

Вперше випускники проекту зможуть застосувати отримані знання на практиці - під час кастингів і зйомок на ТБ, кінофільмів, реклами в Києві!

Серед партнерів "CinemaHall" - провідні кіностудії і кастинг-агенції Києва, серед яких такі компанії, як "Suspense Films" ("Штольня", "Тіні незабутіх предків"), "InQ" ("Закохані в Київ", "Сіневір") , "Інсайт-медіа" ("Тойхтопройшовкрізьвогонь", "Іван-сила"); кастинг-агенції "АБА-студія", "Allcasting", "Кастинг агентство В.Марініч", "ABSTAR VISION", та ін.

Всеукраїнська акторська школа - це:

- Ази акторської майстерності від досвідчених викладачів (практичні заняття) - Тетяна Янко (бізнес-тренер, викладач в школі краси, художній керівник, режисер, актриса молодіжного «Театру «23») і Ольга Мелашенко (Актриса молодіжного театру «АмаТеа», з 2010 року викладає акторську майстерність);
- Можливість обміну досвіду з учасниками з інших міст (понад 10 міст України),
- Сертифікат випускника,
- Участь у зустрічах випускників (1 раз на три місяці),
- Внесення випускників в бази кастинг-агенцій України,
- Участь випускників у кастингах та зйомках нових проектів (фільмів і програм).

Навчання триває 3 місяці. У програму Школи входить вивчення Акторської майстерності, сценічної мови, Пластики, Сценічних рухів, Основ гриму та ін.

Участь у проекті передбачає благодійний внесок (пільги для студентів і власників картки ISIC).
Участь надається на конкурсній основі.

Після подачі заявки протягом тижня Ви будете запрошені на співбесіду з викладачем.
Подати заявку на участь
Питання, додаткова інформація:
+380935930277, CDMA 91-77-00

Партнери:
Українське національне інформаційне агентство «УКРІНФОРМ», міжнародна онлайн-платформа «KINOLIFE», національний ресурс Massovka.com.ua, адвокатське бюро «Адлер і партнери», портал StudNews.org.ua, всеукраїнський кінопортал «Kino-teatr.ua», міжнародне посвідчення студента «ISIC», інструмент прямого маркетингу «Feedgee», портал «СніміФільм», газета «Голос України», журнал «Молодість, краса та здоров'я».

У Чернігові інформаційними партнерами стали: газета «Чернігівські відомості», портал Чернігова «Gorod.cn.ua», Інтернет-видання «Високий Вал», журнал «Бум», весільний журнал «Віваче», Чернігівська Медіа Група, онлайн-довідник «che.cn.ua», експертний клуб «Чиста політика», Чернігівський суспільно-інформаційний журнал« Північій вектор », Чернігівський довідково-інформаційний портал« Siver Info», Інформ-агенція «Чернігівський монітор».

Якщо Ви професійний актор або актриса, Ви можете подати заявку на внесення Вас в акторську базу CinemaHall.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.