Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:51:36

Баркемп “Як громадські ініціативи змінюють життя українських міст”

23.08.2021   16:00Агенцiя

У Чернігові покажуть, як працюють та чим займаються громадські організації області. 23 серпня відбудеться баркемп “Як громадські ініціативи змінюють життя українських міст” на території пішохідної вулиці Святомиколаївській.

В межах баркемпу заплановані майстер-класи та творчі локації від громадських організацій області, короткі виступи з успішними та повчальними історіями від представників органу місцевого самоврядування, бізнесу та місцевих громадських організацій. Окрім цього, ввечері відбудеться перегляд кіно під відкритим небом (на території Скверу імені Богдана Хмельницького).

Формат «баркемпу» передбачає проведення демократичної, відкритої інтерактивної зустрічі людей, під час якої відбувається  обмін досвідом і ідеями для подальшої співпраці в певній сфері.

Початок  роботи творчих локацій 23 серпня 2021 року о 16:00 (пішохідна вулиця Святомиколаївська).
Початок перегляду фільму - о 20:00 (територія Скверу імені Б. Хмельницького).

Запрошуємо всіх зацікавлених відвідати захід!

Партнерами заходу є:
Управління культури і туризму Чернігівської міської ради;
Агенція регіонального розвитку в Чернігівській області;
Кейтерінгова компанія "Банда вкуса" та
Чернігівський обласний молодіжний центр.


Цей захід створено Громадською організацієї "Агенція міських ініціатив" у партнерстві зі Спілкою ініціатив Чернігівщини за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.