Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:38:41

Сорок перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання

24.04.2019   09:00Агенцiя

24 квітня о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться сорок перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання. Відповідне розпорядження підписав секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок 12 квітня.


На розгляд сесії виносяться такі питання:

1. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки.

2. Про внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2018-2020 роки.

3. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури.

4. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.08.2018 № 33/VII-32 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова цілісного майнового комплексу Державного підприємства «Олімпійський навчальний спортивний центр «Чернігів».

5. Про внесення змін до Положення про Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова.

6. Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова.

7. Про перейменування комунальних закладів.

8. Про надання згоди на списання основних засобів.

9. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2015 року “Про місцеві податки” (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (49 сесія, 53 сесія 6 скликання, № 3/VII-11, № 13/VII-20, № 14/VII-20, № 16/VII-2, № 19/VII-16, № 25/VII-26, № 26/VII-14, № 28/VII-21, № 29/VII-19, № 35/VII-22, № 36/VII-30, № 38/VII-5, № 40/VII-7).

10. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від
29 листопада 2018 року №36/VII-33 “Про міській бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№38/VII-6, №39/VII-14, №40/VII-8).

11. Про забезпечення конкурентного підходу до передачі в оренду вільних від забудови земельних ділянок комунальної власності.

12. Про внесення змін і доповнень до Порядку продажу земельних ділянок комунальної власності на конкурентних засадах (земельних торгах) у місті Чернігові.

13. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

14. Про визначення переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами.

15. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки.

16. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

18. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

20. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

21. Про депутатські запити.

22. Різне.
 

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини