Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:04:34

Тридцять сьома сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання

20.12.2018   09:00Агенцiя

20 грудня о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться тридцять сьома сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

1. Про результати діяльності Чернігівської місцевої прокуратури.

2. Про внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2018-2020 роки.

3. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки.

4. Про внесення змін до Програми комп’ютеризації закладів та установ освіти міста Чернігова на 2016-2020 роки.

5. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури.

6. Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2019 році.

7. Про надання дозволу на доопрацювання проекту «Детальний план території. Функціонально-планувальна організація лісопарку «Ялівщина».

8. Про внесення змін до Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки у м. Чернігові.

9. Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції.

10. Про затвердження Положення про управління культури та туризму Чернігівської міської ради в новій редакції.

11. Про внесення змін до рішення міської ради від 5 березня 2013 року “Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова” (30 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (51 сесія 6 скликання, № 25/VII-11, № 32/VII-9).

12. Про передачу майна з комунальної власності.

13. Про орієнтовний план роботи міської ради на 2019 рік.

14. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2017 року № 25/VII-30 “Про міський бюджет на 2018 рік” зі змінами і доповненнями (№ 26/VII-15, № 27/VII-18, № 28/VII – 22, № 29/VII – 18, № 30/VII – 10, № 31/VII – 20, № 32/VII – 15№, № 33/VII – 21, № 34/VII – 17, № 35/VII – 23, № 36/VII – 29).

15. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2019 рік.

16. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального садівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального дачного будівництва, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та особистого селянського господарства.

17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

18. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

20. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

21. Про депутатські запити.

22. Різне.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.