Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:07:12

Публічна консультація з питань реформи освіти “Які зміни чекають на середню освіту в Україні та як їх бачать освітяни?”

15.11.2017   10:00Агенцiя

Громадська організація «Центр UA» спільно з Міністерством освіти та науки України запрошує Вас взяти участь у публічній консультації з питань реформи освіти “Які зміни чекають на середню освіту в Україні та як їх бачать освітяни?”:

●    Як запустити якісну перекваліфікацію та атестацію вчителів для виконання нового освітнього стандарту?
●    Як організувати процес відбору директорів та якою має бути успішна управлінська модель у системі середньої освіти?
●    У який спосіб та за якими критеріями має здійснюватися контроль за виконанням освітнього стандарту?

Всі ці та інші теми обговоримо під час консультації, яка відбудеться 15 листопада з 10:00 до 12:00 в Чернігівському обласному палаці дітей та юнацтва (проспект Перемоги, 112) за участі представників професійних освітянських спільнот, місцевого самоврядування, об'єднаних територіальних громад та аналітичних центрів.

Спікери:
●    Володимир Божинський, заступник начальника відділу державно-громадського управління освітою Департаменту середньої освіти Міністерства освіти та науки України;
●    Ірина Когут, експерт аналітичного центру CEDOS з питань освіти.

Також запрошуємо учасників консультації долучитися до тренінгу щодо внутрішньої системи забезпечення якості освіти, який відбудеться 15 листопада з 13:00 до 15:00 в Чернігівському обласному палаці дітей та юнацтва.

Зауважимо, що зібрані позиції представників Чернігівщини з питань реформи освіти будуть враховані Міністерством освіти та науки України при розробці нової державної політики.

Громадська організація “Центр UA” продовжує “Всеукраїнський тур “ЗміниТИ”: Взаємодія заради змін”, щоб зібрати та врахувати позиції найактивніших спільнот країни задля успішної розробки та впровадження реформ.

За додатковою інформацією звертайтесь: Ольга Голобородько (096) 466 92 10
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.