Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:34:33

Тренінг "Як малювання з хобі стало успішним бізнесом"

20.09.2017   18:00Агенцiя

ПРАКТИЧНИЙ ТРЕНІНГ «ЯК МАЛЮВАННЯ З ТВОРЧОГО ХОБІ МОЖЕ СТАТИ УСПІШНИМ БІЗНЕСОМ»

ІНІЦІАТОР: Агенція міських ініціатив Чернігова продовжує серію освітніх зустрічей з відомими людьми міста і країни, чий практичний досвід в їх сферах діяльності буде неодмінно корисний чернігівцям.

ХТО? Цього разу запрошуємо на неформальну зустріч з власником і керівником з 2003 року відомої чернігівської «Арт-студії Колібрі» Лілією Ібрагімовою.

ПРО ЩО? Під час двох годин зустрічі пані Лілія розповість про свій багаторічний практичний досвід формування і розвитку власної студії живопису.

📌 Про перші можливі кроки художника, який хоче перетворити своє хобі в професію
📌 Про основні кроки створення власної арт-студії, проблеми які виникають на цьому шляху та шляхи їх вирішення.
📌 Учасники зустрічі отримають корисні поради\відповіді від Лілії Ібрагімової через призму її практичного досвіду як художника і як власника успішної арт-студії.



📍 ДЕ?: конференц-зал готелю «Рейкарц Чернігів» по вул. Гетьмана Полуботка, 22 (перехрестя вул.Полуботка і вул. Гонча)

🗓 КОЛИ? Середа 20 вересня, з 18:00 до 20:00

📌 УМОВИ УЧАСТІ: Для участі у зустрічі необхідно заповнити коротку гугл-анкету для підтвердження своєї участі:
https://goo.gl/d7CV35

❗️ Організаційний внесок для зареєстрованих та сплативши оргвнесок до 17 вересня включно складає 55 грн.
❗️ З 18 вересня оргвнесок для учасників складатиме 70 грн.
Перерахувати оргвнесок можна на карту Приватбанку, яку буде вислано вам після рестрації, та безпосередньо на зустрічі.
Контактна особа: Тетяна Романова 0935930277

Чекаємо Вас на зустрічі!

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.