Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:50:06

Захід, спрямований на захист Кордівки

26.08.2015   11:00Агенцiя

26 серпня об 11.00 - захід, спрямований на захист Кордівки. Адреса: вул. Воїнів Інтернаціоналістів біля "Колиби".
Народний депутат України Олександр Кодола бере під захист «зелені легені» Чернігова
Народний депутат України Олександр Кодола бере під свій депутатський захист паркову зону Кордівка в Чернігові і облаштовує там депутатську приймальню.  Відповідне звернення депутата направлено Чернігівському міському голові Олександру Соколову.
«Сьогодні ми спостерігаємо, що забудовники не полишають планів  почати незаконне будівництво, яке знищить зелену зону біля Десни. Ми не можемо цього допустити, тому я звернувся  до мера Чернігова з попередженням, що на території Кордівки буде виставлена моя пересувна громадська приймальня.  Чернігівці з нашою допомогою не допустять будівельних робіт. Кордівка належить усім жителям Чернігова», - наголосив народний депутат.
Завтра 26 серпня об 11.00 Олександр Кодола відкриє приймальню на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів біля Колиби. На зустріч із депутатом та його командою запрошуються усі небайдужі мешканці міста та зацікавлені ЗМІ.
«Я попередив Соколова, що, починаючи з 26 серпня, мною, як народним депутатом, планується проведення зустрічей з виборцями на всій території Кордівки в районі вул. Савчука та Воїнів Інтернаціоналістів, у тому числі і на території ділянки, яку всупереч закону віддали під забудову. Тут буде виставлено наш намет. Я також прошу місцеву владу забезпечити безперешкодне проведення зустрічей та охорону громадського порядку », - підкреслив Олександр Кодола.

Останні новини Чернігівщини

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.