Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:05:50

Тридцять друга сесія Чернігівської міської ради

07.06.2013   10:00Агенцiя

Пленарне засідання розпочнеться 7 червня о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:
Звіт Чернігівського міського голови О. В. Соколова про роботу виконавчих органів міської ради.
Про внесення змін до рішень міської ради від 31 січня 2011 року "Про структуру виконавчих органів міської ради" (5 сесія 6 скликання) зі змінами (22 сесія 6 скликання) та від 31 березня 2011 року "Про Положення про виконавчі органи міської ради" (7 сесія 6 скликання) зі змінами  (15, 17, 18 сесії 6 скликання).
Про Програму зайнятості населення м. Чернігова на період до 2017 року.
Про Програму розвитку земельних відносин на території міста Чернігова на 2013-2016 роки.
Про внесення змін до Програми енергозбереження в закладах культури м. Чернігова на 2013-2015 роки (20 сесія 6 скликання).
Про внесення змін до Програми енергозбереження в закладах охорони здоров’я м. Чернігова на 2013-2017 роки (20 сесія 6 скликання).
Про виконання міського бюджету за І квартал 2013 року.
Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за І квартал 2013 року.
Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 26 грудня 2012 року "Про міський бюджет на 2013 рік" (28 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями (29 сесія, 30 сесія, 31 сесія 6 скликання).
Про внесення змін до рішення міської ради від 24 червня 2011 року "Про місцеві податки і збори" (10 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (16 сесія, 18 сесія, 20 сесія, 27 сесія 6 скликання).
Про надання згоди на передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури.
Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, які підлягають приватизації у 2013 році.
Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова.
Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами (27 сесія 5 скликання, 9 сесія, 14 сесія, 22 сесія 6 скликання).
Про передачу автомобіля із комунальної власності територіальної громади м. Чернігова у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області.
Про затвердження у новій редакції Положення про управління капітального будівництва міської ради.
Про внесення змін та доповнень до Положення про управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради.
Про внесення змін та доповнень до Положення про Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, будівництва і обслуговування індивідуальних гаражів та городництва.
Про надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення садівництва.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення зі зміни цільового призначення орендованих земельних ділянок та затвердження проектів землеустрою щодо відведення зі зміни цільового призначення власних земельних ділянок.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою фізичним та юридичним особам в м. Чернігова.
Про депутатські запити.
Різне.

На сесію запрошуються заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини