Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 15:50:15

Поліцейські Новгород-Сіверського району затримали торгівця наркотиками

11.04.2024   10:35Агенцiя

Співробітники Новгород-Сіверського райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 40-річним місцевим мешканцем району. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

В процесі реалізації отриманої оперативної інформації співробітники кримінальної поліції Новгород-Сіверського райвідділу поліції встановили, що 40-річний мешканець райцентру систематично збуває уроздріб наркотики рослинного походження та особливо небезпечний наркотичний препарат «метадон».

Поліцейські провели низку оперативних заходів, в ході яких задокументували ряд фактів протиправної діяльності фігуранта.

Оперативники кримінальної поліції за силової підтримки спецпідрозділу поліції КОРД провели затримання зловмисника. У його помешканні відбулися санкціонований обшук, в ході якого поліцейські вилучили подрібнену рослинну речовину з характерним запахом, схожу на канабіс, а також запас препаратів «метадон» та «димедрол» у пігулках. Крім цього, вилучено готівкову виручку від протиправної діяльності загальною сумою майже 10 тисяч гривень, та ряд інших речових доказів.
Усе вилучене направлено на експертні дослідження.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятору тимчасового тримання.

поліцейські новгород-сіверського району затримали торгівця наркотиками

Наразі слідчі Новгород-Сіверського райвідділу поліції здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактами неодноразового незаконного збуту наркотичних засобів (частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Новгород-Сіверська окружна прокуратура.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини