Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 19:53:33

У Чернігові розпочали ямковий ремонт доріг

10.04.2024   14:31Агенцiя

КП «АТП-2528» розпочало ремонтні роботи дорожнього покриття у місті. Техніка та спеціалісти вже працюють на площі біля залізничного вокзалу, проспекті Миру (ЗАЗ), проспекті Левка Лук'яненка. Покриття відновлюють на заздалегідь підготовлених ділянках, згідно з технологією поточного ремонту.

Особливості і графіки запланованих дорожніх робіт обговорювали під час загальноміської наради дев'ятого квітня, що відбувається щотижнево під головуванням в.о. міського голови Чернігова Олександра Ломако та за участі керівників управлінь та комунальних підприємств міськради.

    – Процес пішов. Думаю, що ми в цьому році те, що запланували, зробимо, – говорить Олександр Ломако. – Прогноз такий, що два тижні суха погода, треба цей час максимально ефективно використовувати.

 Зупинилися під час наради і на ділянках, які вимагають підвищеної уваги через особливості майбутніх ремонтних робіт. Решта робіт буде виконуватися, згідно графіка.  

Вул. Любецька.

Старт робіт запланований на травень, а відкриття проїзду – в червні.  
 

Вул. Івана Мазепи

 Тут також роботи мають розпочатися в травні. Мова про ділянку від кола на Шерсятнку до кола біля АЗК. Попередній термін робіт – до трьох місяців. Асфальтування планують виконувати без повного перекриття цього відрізка дороги.
 

Перехрестя вул. Мазепи-Музична

Спочатку КП «Чернігівводоканал» замінить там водогін та каналізаційну трубу, після чого буде виконано асфальтування.
 

Перехрестя вул. Пашина-Терборони
Якщо буде досягнуто домовленостей про перенесення блокпосту, то цю ділянку відремонтують. В іншому випадку немає виконувати ці роботи, бо внаслідок руху важкої техніки покриття буде зруйновано,  йшлося під час наради
 

Перехрестя просп. М. Грушевського - Левка Лук’яненка
    – Визначаємося з площею відновлення покриття. Мінімум 5-6 тис. кв.м, за наявності коштів краще зробити 20-21 тис., – повідомив під час засідання в.о. міського голови Олександр Ломако.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.