Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 13:57:21

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

29.03.2024   16:38Агенцiя

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

. Та ці витрати для роботодавця перетворилися на інвестиції, оскільки він скористався однією із компенсаційних програм служби зайнятості - взяв на роботу людину з інвалідністю та отримав компенсацію за облаштування для неї робочого місця.
Відтак Владислав Коваленко вже 4 місяці працює завскладом сільськогосподарського підприємства. На складі – запчастини для техніки.  До цього чоловік працював комбайнером, поки не отримав важку травму на виробництві. Два роки пішло на лікування та реабілітацію, швидко знайти роботу навіть не сподівався. А тепер, завдяки програмі, чоловік при ділі – роботою задоволений.
До речі, за цією програмою за облаштування робочого місця для людей з I групою інвалідності компенсація складає до 106,5 тис. грн, з II групою – до 71 тис. грн.

Подати заяву на отримання компенсації можна онлайн – через портал Дія.
  Детальніше про послугу  https://is.gd/afx4ts
Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

   Світлана Шеремет, обласний центр зайнятості
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.