Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 01:39:10

На Прилуччині поліцейські розкрили вбивство чоловіка, який вважався безвісти зниклим

11.03.2024   09:06Агенцiя

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції відшукали захований труп зниклого 51-річного мешканця району та встановили особу причетного до його вбивства. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.


З повідомленням про зникнення мешканця приміського села на Прилуччині до поліції звернулася його сусідка 9 лютого.

Прилуцькі поліцейські організували розшукову роботу.

6 березня поліцейські виявили тіло зниклого в колодязі на території господарства місцевого мешканця. Під час огляду місця події за участі судово-медичного експерта було встановлено, що чоловік зазнав смертельних тілесних ушкоджень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Прилуччини встановили особу підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 34-річний односелець потерпілого. Зловмисник зізнався у скоєному і надав правдиві свідчення.

За його словами, конфлікт між ним та потерпілим виник під час спільного розпивання спиртних напоїв. У ході сварки підозрюваний завдав опоненту декілька ударів металевим предметом по голові та тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

Сподіваючись уникнути відповідальності за убивство, зловмисник вирішив приховати сліди злочину. Відтак скинув тіло у колодязь у дворі свого будинку.

Поліцейські затримали підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування у провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Згідно з нею, зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво у провадженні здійснює Прилуцька окружна прокуратура.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області
на прилуччині поліцейські розкрили вбивство чоловіка, який вважався безвісти зниклим

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.