Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 22:33:05

Поліція Ніжинського району затримала двох роздрібних наркодилерів

06.03.2024   10:23Агенцiя

Співробітники Ніжинського райуправління поліції та відділення поліції №4 (м. Носівка) задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 44-річним ніжинцем та 40-річним мешканцем району. Обох роздрібних наркодилерів затримано до ізолятора тимчасового тримання.

В процесі реалізації отриманої оперативної інформації співробітники кримінальної поліції Ніжинського райуправління та Носівського відділення поліції встановили, що двоє громадян, окремо один від одного, систематично збувають уроздріб наркотики та психотропні речовини.

Поліцейські провели низку оперативних заходів, в ході яких задокументували ряд фактів збуту 44-річним зловмисником з Ніжина психотропної речовини «солі альфа-PVP». Протиправну діяльність 40-річного наркодилера з Ніжинського району щодо торгівлі «метадоном» також було належно задокументовано.

Оперативники кримінальної поліції за силової підтримки спецпідрозділу поліції КОРД провели затримання обох зловмисників. У помешканнях фігурантів відбулися санкціоновані обшуки, в ході яких було вилучено речові докази протиправної діяльності. У старшого зі зловмисників, окрім психотропної речовини, поліцейські виявили та вилучили предмет, схожий на ручну гранату Ф-1, та запал до неї.

Все вилучене направлено на експертні дослідження.

Поліцейські затримали обох зловмисників у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили їх до ізолятору тимчасового тримання.

Наразі слідчі Ніжинського райуправління поліції здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за фактами незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (стаття 307 Кримінального кодексу України), а також незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами (стаття 263 Кримінального кодексу України).

Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює Ніжинська окружна прокуратура.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.