Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 18:31:03

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

05.02.2024   10:32Агенцiя

Протягом минулої доби зареєстровано 1 небезпечну подію, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.


Оперативна інформація про ситуацію поблизу державного кордону України в межах області:

08:25-08:40   04.02.2024

- 2 вибухи зі ствольної артилерії біля  н. п. Богданове Новгород-Сіверського району. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

  09:50-10:10   04.02.2024

- 5 вибухів зі ствольної артилерії біля  н. п. Грем'яч Новгород-Сіверського району.

Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

  11:20-11:30   04.02.2024

- 5 вибухів з міномета  82 мм біля  н. п. Клюси Корюківського району. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

  12:10-12:20   04.02.2024

- 4 вибухи з міномета  120 мм біля  н. п.  Грем'яч Новгород-Сіверського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено покрівлю та частково перекриття будівлі пожежного депо, покрівлю та окремі елементи стін  непрацюючого магазину "Мінімаркет". Про втрати серед місцевого населення  інформація не надходила.

  13:40-14:10   04.02.2024

- 10 вибухів з міномета  120 мм біля  н. п. Хрінівка Корюківського району. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

  21:15-21:20   04.02.2024

- 8 вибухів з міномета  120 мм біля  н. п. Тимоновичі Новгород-Сіверського району. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

  22:50   04.02.2024

- 1 вибух з міномета  120 мм біля  н. п. Миколаївка Новгород-Сіверського району. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Стан доріг:

Протягом доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах області було задіяно 1  одиниця спеціальної техніки та  1 працівник. На дорогах області проїзд забезпечено.

Аварійні ситуації на мережах життєзабезпечення –  :

Внаслідок бойових дій знеструмлено 8 ліній 10 кВ (з них 7 частково), 16 населених пунктів (з них 3 частково), 37 ТП, без електропостачання залишаються 932 абоненти.

Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

- в м. Борзна по вулиці Чернігівській  о 17 год. 30 хв. 4 лютого водій автомобіля  "Москвич" здійснив наїзд на велосипедистку.  В результаті ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження.

Небезпечні гідрологічні явища та процеси на водних об’єктах області:

Через активні процеси льодоутворення з різкими коливаннями рівнів води на річках області, спостерігається ускладнення гідрологічної обстановки на окремих ділянках:

На р. Десна в межах Новгород-Сіверського та Чернігівського районів:

- Новгород-Сіверська ТГ Новгород-Сіверського району - через затоплення під'їзних шляхів до понтонних мостів через р. Десна та р. Віть (ділянки довжиною до 6 м, рівень води до 68 см), тимчасово припинено пряме транспортне сполучення автодорогою місцевого значення Новгород-Сіверський –  Бирине з 3 населеними пунктами громади (с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне).

 - м. Остер Чернігівського району (Остерська ТГ) - перелито проїжджу частину вул. Соборності (ділянка довжиною до 50 м, глибина до 20 см). Підтоплень присадибних ділянок, будівель та споруд житлового і господарського призначення в населеному пункті не зареєстровано.

На р. Дніпро в межах Чернігівського району:

- Михайло-Коцюбинська ТГ Чернігівського району - через затоплення проїжджої частини автодороги місцевого значення Мньов –  Пустинки  (ділянка довжиною до 8 м, глибина до 20 см) ускладнене транспортне сполучення з с. Пустинки.

- с. Мньов Чернігівського району (Михайло-Коцюбинська ТГ) - перелито проїжджу частину вул. Набережної (ділянка довжиною до 40 м, глибина до 40 см). Підтоплень присадибних ділянок, будівель та споруд житлового і господарського призначення в населеному пункті не зареєстровано.

- смт Радуль Чернігівського району (Ріпкинська ТГ) - перелито проїжджу частину вул. Новікова (ділянка довжиною до 30 м, глибина до 140 см). Підтоплень присадибних ділянок, будівель та споруд житлового і господарського призначення в населеному пункті не зареєстровано.

На р. Снов в межах Чернігівського району:

- Седнівська ТГ Чернігівського району - через затоплення проїжджої частини автодороги місцевого значення Смичин - Конотоп – См’яч (ділянка довжиною
до 25 м, рівень води до 30 см)  ускладнене транспортне сполучення з с. Малий Дирчин.

На р. Сож в межах Чернігівського району:

- с. Старі Яриловичі Чернігівського району (Добрянська ТГ) - перелито проїжджу частину вул. Травневої (ділянка довжиною до 10 м, глибина до 65 см). Підтоплень присадибних ділянок, будівель та споруд житлового і господарського призначення в населеному пункті не зареєстровано.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 10 мкр/год., Покошичі – 14 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 04 лютого по 20 годину 05 лютого очікується хмарна погода з проясненнями, часом дощ та мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний  7-12 м/с, вдень  пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-5º тепла.

По м. Чернігову  температура вночі 0-2º тепла, вдень 3-5º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини