Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 03:45:13

На Чернігівщині поліцейські готові допомагати мешканцям населених пунктів, до яких ускладнено проїзд через підтоплення

31.01.2024   09:01Агенцiя

Поліцейські разом з рятувальниками ДСНС регулярно контролюють стан доріг у районах підтоплення, а в разі потребі доставляють гуманітарну допомогу мешканцям сіл, відрізаних великою водою.

Наразі непроста гідрологічна ситуація зберігається у ряді громад Чернігівського, Новгород-Сіверського, Корюківського та Ніжинського районів. Через нестабільний температурний режим на багатьох ділянках ряду річок області триває підйом води з інтенсивністю 1-4 сантиметри на добу.

Зокрема, на Новгород-Сіверщині води р. Десна суттєво підтопили вулично-шляхову мережу в низовій частині райцентру, а також унеможливили проїзд дорогою, яка з‘єднує Новгород-Сіверський з двома селами району.

Поліцейські разом зі співробітниками ДСНС регулярно здійснюють обстеження підтоплених ділянок. Учасники рейдів спілкуються з місцевими мешканцями та з’ясовують, якої допомоги потребують люди. Надалі поліцейські та рятувальники, із залученням місцевої влади і гуманітарних організацій, надають необхідну підтримку мешканцям сіл, заблокованих через підйом води.

Водночас поліцейські нагадують правила безпечного руху в умовах можливого підтоплення окремих ділянок доріг. Поліція наполегливо радить уникати руху такими дорогами, де вода вже наблизилася до рівня дорожнього покриття чи перевищила його. Плануйте поїздки завчасно та обирайте альтернативні маршрути. Це збереже ваше життя та здоров’я, а також врятує транспортний засіб від пошкоджень.



Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини