Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 00:02:08

Чернігівські поліцейські затримали торгівця психотропними речовинами

27.01.2024   13:14Агенцiя

Поліція провела санкціонований обшук в помешканні чернігівця, причетного до збуту наркотичних засобів та психотропних речовин.

Зловмиснику оголошено про підозру.

Оперативники Чернігівського райуправління поліції отримали інформацію про чоловіка, який займається торгівлею наркотиками.

Поліцейські задокументували факти збуту психотропної речовини. Згодом відбувся санкціонований обшук вдома у наркодилера та його співмешканки.

В ході слідчої дії правоохоронці вилучили пакети з кристалічною речовиною, прилади для фасування, електронні ваги та пристрої для паління. Речові докази направлено на експертизу.

Чоловіка правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції оголосив зловмиснику про підозру у збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини