Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 11:18:42

Жодне звернення не залишиться поза увагою: група «Прозорість та підзвітність» аналізує отримані повідомлення

27.01.2024   11:53Агенцiя

На електронну пошту робочої групи «Прозорість та підзвітність» prozorist@regadm.gov.ua надходять повідомлення від жителів області.

  «Жодне з них не залишиться поза увагою, а вказані факти будуть обов’язково перевірені. Тож у разі виявлення зловживань, що стосуються сфери діяльності нашої робочої групи, повідомляйте на електронну адресу», – наголосив голова робочої групи Костянтин Мегем під час сьогоднішнього засідання.

Варто зазначити, що на це засідання ОДА офіційним листом запросила представника Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області.

Планувалося обговорити результати проведених перевірок закупівель, здійснених органами місцевого самоврядування, їхніми виконавчими органами/структурними підрозділами, юридичними особами комунальної форми власності, які є розпорядниками бюджетних коштів, а також структурними підрозділами Чернігівської ОДА та комунальними підприємствами.

Втім, свого представника Управління Північного офісу Держаудитслужби не делегувало, аргументуючи значною завантаженістю та тим, що посадові особи Управління не входять до складу цієї робочої групи. Аналітичні матеріали щодо результатів проведених моніторингів та перевірок закупівель у 2023 році все ж таки направили. Але за п’ять хвилин до початку засідання кур’єрською доставкою.

Як сказав перший заступник голови ОДА Костянтин Мегем, часу проаналізували отримані дані не було. Тож їх учасники засідання взяли до уваги. Безпосередньо аналіз буде проведено пізніше.

Нагадаємо: на офіційному вебсайті ОВА створена рубрика «Прозорість та підзвітність». За посиланням https://cg.gov.ua/index.php?id=39563&tp=1 можна знайти актуальну інформацію про проведені чи заплановані закупівлі за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, а також про проведені закупівлі структурними підрозділами ОДА з пороговою межею від 100 тис. грн. Рубрика постійно оновлюється.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.