Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 15:10:20

У Чернігові поліцейські притягнули до відповідальності причетного до незаконної торгівлі тютюновими та алкогольними виробами

26.01.2024   17:54Агенцiя

Дільничні офіцери Чернігівського райуправління поліції викрили факт незаконного продажу оптових партій тютюнових та алкогольних виробів без марок акцизного податку та без дозвільних документів.

Стосовно 31-річного правопорушника складено 2 адміністративні протоколи. Незаконний товар вилучено.

Вчора до поліції надійшло повідомлення про незаконний продаж тютюнових виробів та алкогольних напоїв сумнівної якості в одному зі складських приміщень Чернігова. Перевірку інформації провели дільничні офіцери Чернігівського райуправління поліції.

Поліцейські задокументували факт збуту підакцизних тютюнових та алкогольних виробів без марок акцизного податку та без дозвільних документів. Торгівля здійснювалася зі складського приміщення та з автомобіля, припаркованого поруч зі складом.

Відносно 31-річного продавця поліцейські склали адміністративні матеріали за фактами:

- порушення порядку провадження господарської діяльності (ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення);

- порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами (ч. 1 ст. 156 КУпАП).

Правопорушнику доведеться сплатити штрафи загальною сумою до 45 тисяч гривень.

Крім цього, поліцейські вилучили зі складу та з автомобіля більше 3 тисяч пачок тютюнової продукції та понад 700 літрів спиртової суміші. Загальна вартість вилученого оцінюється у понад 250 тисяч гривень.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.