Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 11:58:01

Громадська рада при ОДА підбила підсумки роботи за минулий рік та визначилася з пріоритетами на поточний

26.01.2024   16:49Агенцiя

Засідання Громадської ради при облдержадміністрації відбулося 25 січня за участі першого заступника голови Чернігівської ОДА Костянтина Мегема.

    «Не повторюватиму, наскільки важливо органам влади комунікувати з громадськістю, приймати відповідно поради та ініціативи, – звернувся до зібрання Костянтин Мегем. – Дякую вам за активну участь у громадському житті як міста Чернігова, так і всієї області. Дякую за те, що залучені до волонтерського руху, допомоги цивільному населенню та Збройним силам України».

Принагідно Костянтин Мегем вручив членам Громадської ради почесні відзнаки ОДА. За активну громадянську позицію, вагомий внесок у справу захисту суверенітету та територіальної цілісності України, надану благодійну допомогу та з нагоди Дня Соборності України Почесною грамотою ОДА нагороджено Світлану Жимолостнову – голову профспілкового комітету профспілкової організації «Чернігівська профспілка підприємців «Єдність» та Ігоря Москаленка – голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області; Подяку оголошено Мирославу Ляховичу – директору ТОВ «Спецспектр Чернігів».

На порядку денному засідання – низка організаційних питань. Так, спершу зібрання заслухало звіт голови Громадської ради Ігоря Москаленка про роботу у 2023 році. Потім члени Громадської ради одноголосно затвердили план роботи на поточний рік та зміни до назв комітетів, обговорили звернення, які надходять до цього консультативно-дорадчого органу.

    «Сподіваюся, що і цього року наш склад Громадської ради продовжуватиме  співпрацювати з ОДА та її структурними підрозділами, щоб підвищити прозорість, підзвітність та ефективність в діяльності органів влади», – зазначив Ігор Москаленко.

Голова Громадської ради закликав членів до активної роботи, щоб оперативно реагувати на наявні виклики, пріоритетними серед яких вбачають реабілітацію військових та їх підтримку загалом.

Нагадаємо, що Громадська рада при ОДА у нинішньому складі працюватиме до закінчення воєнного стану та впродовж шести місяців з дня його припинення чи скасування.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.