Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 17:42:00

Поліція Чернігівщини розслідує обставини поранення єгера на території мисливських угідь

26.01.2024   14:38Агенцiя

За фактом завдання вогнепального поранення 41-річному чернігівцю поліція розслідує кримінальне провадження.

Ввечері 24 січня до поліції надійшла інформація про те, що на території мисливських угідь у Чернігівському районі мешканець Чернігова зазнав вогнепального поранення.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції.

За попередньою інформацією, під час полювання товариш потерпілого здійснив випадковий постріл з рушниці в бік останнього та влучив у нього.

Поліцейські опитали всіх учасників та свідків події. Зареєстровану мисливську зброю вилучили для направлення її на експертні дослідження. Триває перевірка дозвільних документів на право полювання.

Слідчий поліції розпочав провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Поліція наголошує: наразі діє заборона полювання, яка буде чинною до завершення воєнного стану. За незаконне полювання передбачена як адміністративна, так кримінальна відповідальність. Поліцейські жорстко реагуватимуть на випадки незаконного полювання і браконьєрства та притягатимуть причетних до відповідальності.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.