Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 1 травня, 15:57:45

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 89 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій, пожеж, надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт

15.01.2024   13:40Агенцiя

Упродовж минулого тижня (з 08 по 15.01.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 204 чоловік особового складу та 73 одиниці основної та спеціальної техніки.

МНС

МНС


 Вогнеборцями ліквідовано 52 пожежі, з яких 41 в житловому секторі, 2 на транспорті,  3 на об'єкті, 1 в природно-екологічних системах та 5 інших. Під час гасіння пожеж врятовано 1 особу. Разом з тим, на жаль у вогні загинуло три людини. На водних об'єктах також загинула 1 людина. Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 35 разів залучалися для надання допомоги  та проведення інших робіт, а саме: а саме: 21 –  раз на буксирування транспортних засобів, 3 – надання допомоги бригадам медичним працівникам, 3 - для надання допомоги працівникам правоохоронних органів, 2 - для забезпечення пожежної та техногенної безпеки, 2 - рятування тварин, 1 – проведення аварійно-рятувальних робіт на місці ДТП, 1 – для забезпечення роботи служб взаємодії, 1 – демеркуризація приміщення, 1 – надання допомоги населенню.

 


ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено