Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 16:13:00

Очікуються морози та хуртовина: пункти незламності Чернігова готові прихистити людей

02.01.2024   21:34Агенцiя

Чернігівців попереджають про погіршення погодних умов. За інформацією УкрГідрометцентру, 3 – 4 січня очікується ускладнення погодних умов: суттєве зниження температури повітря, сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця.

Синоптики прогнозують зниження температури повітря вночі до 12-17º, вдень 8-13º морозу. Тому у місті запрацюють Пункти незламності, де містяни у разі негоди зможуть зігрітися та отримати допомогу.

Про це повідомив начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Олег Шамрук на щотижневій нараді в муніципалітеті.

Також у місті готові додатково розгорунуть ще 5 пунктів обігріву від ДСНС.  Вони почнуть працювати при зниженні температури повітря до – 15 градусів морозу.

Мешканців міста у ці дні просять бути обережними, дотримуватися правил безпеки, за можливості для пересування менше використовувати власний транспорт.

Новий Чернігів

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини