Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 05:17:42

Безпекові проєкти в умовах війни: начальник поліції Чернігівщини Іван Іщенко провів зустріч з філантропом Говардом Баффетом

29.12.2023   12:55Агенцiя

Начальник обласної поліції Іван Іщенко разом зі всесвітньовідомим філантропом Говардом Баффетом побували на місцях воєнних злочинів росіян та обговорили впровадження безпекових проєктів у прикордонній Чернігівщині.

Філантроп та фотодокументаліст Говард Баффет особисто зафіксував наслідки воєнних злочинів росіян у селі Ягідне Чернігівського району та поспілкувався з жителями села, яких росіяни 27 днів утримували в шкільному підвалі.
У Чернігові Говард Баффет разом з керівництвом обласної поліції побував біля однієї з незагоєних ран міста – фактично зруйнованої росіянами адміністративної будівлі поліції.
Начальник поліції Чернігівщини Іван Іщенко підкреслив важливість втілення в області проєктів, які мають на меті створення безпекового середовища для громадян.

– Чернігівська область досі оговтується від наслідків російської агресії, а прикордоння щодня потерпає від ворожих обстрілів. Тож наша мета – збільшити поліцейську присутність та реалізувати проєкти, які дозволять людям почуватися безпечніше, навіть в умовах війни, – сказав керівник обласної поліції.

Говарду Баффету продемонстрували відеопрезентацію з наочним моделюванням серії безпекових проєктів, які у перспективі мають суттєво посилити захист громадян.

Іван Іщенко подякував філантропу та його фундації Howard G. Buffett Foundation за потужну підтримку українських поліцейських у цей важкий час.

 

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини