Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 18:47:21

У місті Прилуки навчали жінок розвивати власну справу, ставати лідерками та протидіяти насильству

19.12.2023   13:56Агенцiя

6- 8 грудня 2023 року у місті Прилуки відбувся навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність», за підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

   Близько сотні учасниць, активних мешканок малих громад, представниць громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських ініціатив, соціальних працівниць, студенток, жінок-підприємниць Чернігівської області, та зокрема Прилуцької громади, відвідали безоплатне навчання.
    Організаторами серії тренінгів для жінок є громадська організація «Джерело надії України», громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» та благодійна організація «Благодійний фонд «Хай Тех».
«Жінки сьогодні є основою спільнот та громад у прикордонних регіонах та територіях, наближених до лінії фронту, зокрема на Чернігівщині. Тож ми хочемо  підтримувати їх, допомогти їм повірити у власні сили, відновити своє життя під час війни, свій бізнес, працевлаштування, соціальні зв’язки, та стати рушіями змін та відновлення у цих громадах. Саме через навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» ми даємо нашим учасницям практичні та дієві інструменти для самореалізації, саморозвитку, самоменеджменту, знання та можливості для залучення грантових коштів на свою власну справу та зростання. Ми хочемо навчити кожну захищати себе та своїх близьких від будь-яких проявів насильства та експлуатації, стати самій собі опорою», - зазначила Олена Хмельник, національна координаторка проєкту.   

    Навчання відбулося у межах проєкту «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України», за підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.
Наступного року на Чернігівщині планується продовження проєкту, а саме: відкриття мережевого хабу «Простір Підтримки та Ініціатив» у місті Прилуки, що функціонуватиме в Молодіжному просторі «DUMKA» Прилуцької міської ради, для допомоги та підтримки вразливих верств населення. Слідкуйте за реалізацією проєкту на офіційних сторінках організаторів у соціальній мережі Facebook, та долучайтеся!   

 Довідково:
Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО «Благодійний фонд «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.


Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.   
Для отримання детальної інформації щодо участі в заходах просимо звертатися до комунікаційниці проєкту Вікторії Юр’євої, vyurieva@springofhope.org.ua; щодо партнерства в проєкті - до координаторки проєкту Олени Хмельник olena.khmelnyk@springofhope.org.ua.

 

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини