Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 10:15:05

Навколосвітні пригоди Сніговика” — прем’єра!

19.12.2023   13:09Агенцiя

Настав час різдвяно-новорічних свят. І традиційно о цій порі Чернігівський обласний філармонійний центр радо приймає численних юних глядачів та їх батьків, які готові поринути у чарівний казковий світ, який для них підготували артисти філармонійного центру.

І, як завжди, з прийдешніми святами їх вітає Святий Миколай та казкові герої.
16 грудня 2023 року відбулася прем’єра новорічної історії “Навколосвітні пригоди Сніговика”. Сніговик Сніжок, за порадою своєї приятельки ворони Карліни Карлівни, вирушає на Північ, побоюючись сонця. Та натрапляє на злу Маліфісенту — і в підсумку опиняється то в Єгипті в гостях у Клеопатри, то на Сході — у Жасмін і Аладдіна. І тільки завдяки чарівниці Ельзі, яку він зустрічає, таки діставшись Півночі, він повертається додому, аби зустріти з друзями різдвяно-новорічні свята.


Новорічна історія “Навколосвітні пригоди Сніговика” — яскрава, мудра, наповнена прекрасною музикою. Її подарували глядачам артисти філармонійного центру Іван Гладков, Світлана Києвицька, Марина Коваленко, Ілля Латиш, Наталія Липницька, Марина Маккей, Анна Михневич, Яна Сидоренко, Олександр Сьомченко, Ксенія Трубіна та Театр танцю “Екватор” — Катерина Велика, Тетяна Герус, Артем Коптель, Світлана Кугук, Ольга Кузьменко.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
 

Останні новини Чернігівщини

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

9 травня: цей день в Україні і світі

9 травня: цей день в Україні і світі 08:30

ДЕНЬ 806 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 806 RUSSIAN AGRESSION

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини