Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 19:56:15

єВідновлення: погоджені виплати ще для 33 чернігівців на загальну суму понад 2,1 млн грн

13.12.2023   10:28Агенцiя

Ще 33 чернігівця, у яких пошкоджене житло, отримають виплати у рамках державної програми «єВідновлення». Загальна сума виплат – 2,146 млн грн.

Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 12 грудня.

Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, 30 листопада загалом прийняла 44 рішення, з них:

    33 рішення про надання компенсації на загальну суму 2 146 048,64 грн;
    дев’ять — про відмову (п’ять — об’єкт повністю відновлено заявником; одна — заявник не є власником об’єкту; одна — на підставі повідомлення заявника про відкликання заяви; одна — недостовірні дані; одна — у зв’язку з не усуненням обставин, що стали причиною для зупинення, протягом встановленого терміну);
    два — про поновлення розгляду заяви.

Відповідне рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом трьох робочих днів з дня його прийняття.

Крім того, розпочала свою роботу комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. Перше її засідання відбулось 6 грудня. Тож на сьогоднішньому засіданні виконкому затвердили шість рішень про відмову у наданні такої компенсації на підставі відповідних заяв заявників. Це рішення виконкому буде внесене до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом п’яти робочих днів з дня його прийняття.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.