Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 15:45:59

62 платана, що висаджують на Валу, місту передав благодійник

19.11.2023   11:43Агенцiя

Він профінансував як закупівлю, так і доставку 62 дерев до комунального підприємства «Зеленбуд». Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 17 листопада.

 Роботи з висаджування молодих дерев вже завершують працівники та працівниці підприємства, аби встигнути до холодів.

    — Місто отримало саджанці від благодійника та поважного мешканця, який вирішив залишитися невідомим (на що має право). «Зеленбуд» їх отримав і почав висаджувати. Вартість висадки одного дерева не більше ніж півтори тисячі гривень. На висадку 62 саджанців комунальне підприємство витратить менше 100 тис. грн. і у нас буде ціла алея якісних дерев.

    Ми дякуємо анонімному благодійнику, який у цей скрутний час вирішив покращити благоустрій міста, — говорить в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

 
Ринкова вартість одного саджанця до 10 тисяч гривень, повідомляє директор КП «Зеленбуд» Віталій Морський. Місто ж їх отримало безкоштовно.

      —  Дерева здорові, у віці 7-8 років. Ми їх оглянули, коренева система гарна, закритого типу, а це 99%, що вони приживуться. Велика подяка тій людині, яка їх придбала та ще й найняла транспорт, щоб їх нам доставити, — зазначає директор КП «Зеленбуд» Віталій Морський.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.