Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 22:48:03

За матеріалами СБУ винесено вирок колишньому співробітникуДСНС, який добровільно перейшов на бік ворога

13.11.2023   12:42Агенцiя

За матеріалами Служби безпеки України до 15 роківпозбавлення волі заочно засудженоколишнього співробітника Державної служби з надзвичайних ситуацій Луганщини.

Слідствомвстановлено, що капітан служби цивільного захисту ГУ ДСНС України у Луганській області,після повномасштабного вторгнення рф на територію України, погодився на пропозицію окупаційної адміністрації держави-агресора, перейшов на бік ворога та прийняв присягу.
Перебуваючи на «посаді», зловмисник виконував вказівки окупантів, проводив агітаційну роботу та закликав місцеве населення до підтримки загарбників.
На підставі зібраних доказів суд визнавколаборантавинним зач. 7 ст. 111-1 (добровільна участь громадянина України в незаконних збройних чи воєнізованих формуваннях, створених на тимчасово окупованій території) Кримінального кодексу України та призначив покарання – 15 років позбавлення волі.
Наразі зрадник перебуває на тимчасово окупованій території сходу України.
Співробітники Служби безпеки вживають комплексні заходи для притягнення йогодо відповідальності.
Викриття злочинної діяльності ворожого поплічника здійснювали співробітники СБУ у Чернігівській області у взаємодії із слідчими Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури.

 


 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини