Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 08:46:41

Поліція розслідує обставини ДТП з постраждалими в Чернігівському районі.

15.10.2023   14:00Агенцiя

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі між смт Михайло-Коцюбинське і м.Чернігів. Внаслідок ДТП жінка та дитина зазнали травм.

На місце події негайно прибула група реагування поліції Чернігівського району та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту.

Поліцейські встановили, що 51-річний водій "BMW" рухаючись в попутному напрямку, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Ланос», який з узбіччя виїхав на дорогу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водійка та неповнолітній пасажир «Ланоса» зазнали травм та були доставлені до лікарні.

Працюючи на місці події, поліцейські перевірили водія "BMW" на стан алкогольного сп’яніння. Тест виявився позитивним, рівень алкоголю в крові чоловіка перевищив гранично допустиму межу.

За фактом ДТП поліція відкрила провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Її санкція передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Поліцейські звертаються до всіх, хто став свідком ДТП, або кому що-небудь відомо про обставини цієї події, з проханням телефонувати за номером 102.

 

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини