Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 20:01:27

Упродовж минулого тижня надзвичайники 101 раз залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги громадянам

09.10.2023   10:54Агенцiя

Упродовж минулого тижня (з 02 по 09 жовтня 2023 року) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 192 чоловіки особового складу та 70 одиниць основної й спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 57 пожеж, з яких 2 на об’єкті,  22 в житловому секторі, 28 у природних екологічних системах та 5 інших. На водному об’єкті у Прилуцькому районі потонула 1 людина.

Сапери частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення 22 рази залучались до дій за призначенням. У встановленому порядку вилучено та перевезено 8 вибухонебезпечних предметів.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 22 рази залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

 

 

Головне  управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини