Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 19:35:06

Є робота на ТОВ «БейкеріФудІндастрі»

15.09.2023   12:38Агенцiя

Підприємству потрібні машиністи тістообробних машин, водій навантажувача, мийник посуду, комірник.

ТОВ "БейкеріФудІндастрі" - провідний в Україні виробник і постачальник хлібобулочної продукції глибокої заморозки. Випічка представлена листковими, здобними та хлібобулочними виробами. На Чернігівщині це підприємство є одним з найбільших інвесторів та роботодавців регіону. Воно стабільно працює і розвивається. Мережа пекарень та торгівельних точок постійно зростає, тому "БейкеріФудІндастрі" запрошує в свою команду нові кадри.
Своїм працівникам роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, соціальний пакет,гідні умови праці, позмінний графік роботи, доставку до роботи (смт Козелець), забезпечення спецодягом.
До речі, цього року за сприяння служби зайнятості на підприємстві укомплектовано 78 вакансій.
За додатковою інформацією звертайтеся до Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном: 0462 97 62 83.
Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua, на телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdczта нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy
 

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.