Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 17:58:41

Чернігівська область: у Прилуцькому районі відкрили два "Класи безпеки"

15.09.2023   10:19Агенцiя

14 вересня у Прилуцькому районівідкрили два “Класи безпеки”. Це Всеукраїнський проєкт, впроваджений із метою створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах дії воєнного стану.

Під час цьогоперших уроків фахівчині ДСНС навчили учнів основним правилам пожежної безпеки, розповіли як за допомогою вогнегасника можна самостійно ліквідувати займання,ознайомили зі специфікою роботи рятувальників та напрямками діяльності Служби порятунку. Крім того, розповіли учасникам освітнього процесу, якіможуть бути різновиди вибухівки та де на неї можна натрапити, а також навчили алгоритму дій у разі виявлення боєприпасів.
ПредставниціТовариства Червоного Хреста Українинавчили присутніх методам надання першої домедичної допомоги постраждалим.
У свою чергу співробітниці Патрульної поліції нагадали основні правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів, особливо в темну пору доби.
Насамкінець рятувальниці вручили учням тематичну сувенірну продукцію від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.