Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 00:06:39

Робоча зустріч з метою перспективи відкриття кар’єрного хабу «ВОНА хаб»

08.09.2023   09:35Агенцiя

06 вересня відбулась робоча зустріч за участі представників Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної адміністрації, Чернігівського обласного центру зайнятості та програмною координаторкою Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, з метою обговорення подальшої перспективи з відкриття кар’єрного хабу «ВОНА хаб» для жінок, що постраждали від домашнього/гендерно зумовленого насильства або знаходяться у групі ризику у місті Чернігів.

 «ВОНА хаб» – проєкт, що реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). У хабі жінки зможуть безкоштовно отримувати індивідуальну конфіденційну консультацію кар’єрної радниці та допомогу на всіх етапах пошуку роботи або започаткування власного бізнесу, підтримку психологинь проєкту, можливість пройти професійні курси, які допоможуть здобути нові знання, навички чи навіть професію.

Назва кар’єрного хабу «ВОНА» складається з перших літер 4 слів – Вільна, Окрилена, Незалежна, Амбітна. Команди хабів працюють над тим, аби саме так себе почували себе жінки після відвідування. На даний час подібні хаби вже функціонують у містах України, а саме у Києві, Львові, Луцьку, Дніпрі, Ужгороді, Запоріжжі та Чернівцях.

 

Департаменту сім'ї, молоді та спорту ОВА

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини