Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 02:05:44

З 7 серпня на "ЗАЗ" почнуть курсувати відразу чотири тролейбусних тимчасових маршрути

04.08.2023   15:51Агенцiя

У Чернігові з понеділка, сьомого серпня, чотири тимчасові маршрути міського електричного транспорту курсуватимуть до зупинки громадського транспорту «Автозавод».

 Мова йде про тролейбусні маршрути:

    № 4 Т – "Автозавод – КСК" (через вул. Івана Мазепи);
    № 3 Т – "Автозавод – Залізничний вокзал" (через просп. Перемоги);
    № 9 Т – "Міська лікарня № 2 – Автозавод" (через вул. П’ятницьку);
    № 10 Т "Автозавод – Діагностичний центр" (через просп. Левка Лук’яненка).

Відповідні зміни до маршрутної мережі громадського транспорту погоджені на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, третього серпня.

На ділянці від обласної лікарні до кінцевої зупинки громадського транспорту «Автозавод» наразі завершилися роботи з відновлення зруйнованої контактної мережі. Тепер транспортне сполучення мікрорайону "ЗАЗ", який суттєво постраждав внаслідок збройної агресії рф у 2022 року, значно покращиться.Його жителі матимуть можливість діставатися до робочих місць, важливих соціальних об’єктів, закладів освіти.

Тимчасовий маршрут № 4 Т "Автозавод-КСК", який вводиться, матиме такий шлях проходження: зупинка "Автозавод" — просп. Миру — вул. Івана Мазепи до зупинки "вул. Ціолковського", що знаходиться на вул. І. Мазепи, та за аналогічним маршрутом у зворотному напрямку.

Тимчасові маршрути № 3 Т, 9 Т, 10 Т — продовжуються від зупинки "Обласна лікарня» до кінцевої зупинки «Автозавод» з відповідною зміною назв маршрутів.

Пресслужба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини