Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 21:34:25

Близько 400 нових робочих місць завдяки проєкту «єРобота»

27.07.2023   15:26Агенцiя

Мікрогрант на старт або розвиток бізнесу отримають ще четверо мешканців Чернігівщини. Вони стали черговими переможцями програми «Власна справа»урядового проєкту «єРобота» за підсумками 11-го у цьому роціперіоду подачі заяв (з 19 червня по 2 липня).

Грантові кошти планують спрямувати на відкриттядитячої студії,  створення зони відновлення, підтримки та реабілітації у Чернігові, розвиток закладів торгівлі у Бахмачі та Новгород-Сіверському районі.

Загалом же за час дії програми (з липня 2022 р.) позитивні рішення щодо отримання мікрогранту отримали 176 наших земляків. Сума фінансової підтримки їх бізнесу від держави склала понад 40 млн грн, схвалені бізнес проєкти передбачають створення близько 400 нових робочих місць.

Нагадаємо:  за програмою «Власна справа»можна отримати мікрогрантвід 50 до 250 тис. грн на старт або розвиток бізнесу.Деталі на нашому сайті за посиланням:https://is.gd/xBaklo
Наразі також здійснюється прийом заяв щодо надання мікрогрантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя, які мають можливість отримати до 1 млн грнhttps://is.gd/jxqZ7j
Подати заяву на отримання грантів за урядовим проєктом єРобота можна прямо зараз через Дія https://is.gd/KT7RoW
Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини