Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 19:09:53

Поліцейські Чернігівщини провели в останню путь побратима Олексія Дяговця

20.07.2023   17:59Агенцiя

Сьогодні всі поліцейські Чернігівщини схилили голови в скорботі та провели в останню путь колишнього колегу Олексія Дяговця.

Він 6 років віддав службі в поліції, очолював Управління превентивної діяльності обласної поліції. З січня цього року боронив країну в лавах ЗСУ.

Олексій Дяговець був справжнім офіцером, мужнім і сміливим воїном-захисником, чесним і самовідданим поліцейським, та, водночас, щирою і справедливою людиною. Олексій залишив по собі світлу пам'ять та невимовний сум у кожного з нас…

– Розділяємо біль непоправної втрати із сім’єю, друзями та близькими Олексія. Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали справжнього Патріота й Захисника України! Глибоко співчуваємо вдові та донечкам Олексія – вся наша поліцейська родина завжди буде поруч з рідними Олексія та щомиті готова підставити дружнє плече допомоги. У пам’яті всіх, хто знав Олексія, він залишиться надзвичайно світлою людиною, вірним сином України, – говорить начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

Увесь колектив поліції Чернігівської області схиляє голови в скорботі за загиблим Героєм. Олексій Дяговець назавжди у наших серцях.

Тепер він несе небесну варту разом із загиблими побратимами.

Вічна пам'ять Герою…



ГУ Національної поліції в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини