Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 19:51:04

Судова охорона Чернігівщини заступила на варту Козелецького районного суду

20.07.2023   16:19Агенцiя

В умовах військового стану охоронці Феміди продовжують реалізовувати намічені на 2023 рік плани і надалі розширюють географію Служби судової охорони Чернігівщини.

Сьогодні, 20 липня, територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області прийняло під свій захист Козелецький районний суд.
Установа стала 28 об`єктом системи правосуддя Чернігівського регіону, де за громадський порядок відповідатиме Служба судової охорони.
Під час церемонії взяття суду під охорону, начальник територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Олександр Рибак, представив колективу суду нових співробітників. Керівник підкреслив, що навіть у такий складний для країни час судова охорона продовжує виконувати свої зобов`язання.
-          У той час, коли наші Збройні Сили виборюють право українського народу на мирне і вільне життя, ми гідно тримаємо ввірений нам державою фронт, забезпечуючи громадський порядок у приміщеннях судів, захищаючи безпеку кожного, хто тут перебуває, - наголосив Олександр Рибак. -  Впевнений, що наші співробітники нестимуть службу пильно та професійно і в повній мірі виправдають вашу довіру й сподівання.
У своєму вітальному слові голова Козелецького районного суду Тарас Іванюк підкреслив, що підтримання громадського порядку та безпека всіх учасників судових засідань є одним із ключових чинників довіри суспільства до правосуддя. Він привітав новопризначених співробітників з початком несення служби та запевнив у підтримці та сприянні в процесі службової діяльності.
Не порушуючи доброї традиції, судові охоронці вручили голові суду символічну табличку-гравертон, а жіночому колективу - квіти.
Довідка:
Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах. Служба підзвітна Вищій раді правосуддя та підконтрольна Державній судовій адміністрації України.
Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області було створене 11 березня 2020 року. Основними завданнями ТУ ССО у Чернігівській області є: контроль та організація практичних заходів, спрямованих на підтримання,громадського порядку в судах, недопущення і припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів, органів та установ системи правосуддя, забезпечення у судібезпеки учасників судового процесу, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду.

ТУ ССО у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини