Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 14:24:33

Плюс чотири: лави судових охоронців Чернігівщини поповнись новими співробітниками

08.07.2023   08:48Агенцiя

Ранок 7 липня у територіальному управлінні Служби судової охорони у Чернігівській області розпочали з урочистостей.

Четверо новопризначених судових охоронців присягнули на вірність українському народові та правосуддю.

Непохитно стояти на варті безпеки системи правосуддя, сумлінно виконувати службові обов’язки, з гідністю та честю нести звання співробітника Служби судової охорони побажав новобранцям начальник територіального управління полковник Служби Олександр Рибак.

- Урочисте прийняття присяги новими співробітниками стало доброю традицією у нашому управлінні. Ми планомірно збільшуємо свою присутність у місцевих судах. І це доводить, що Служба розвивається та активно рухається вперед, - звернувся до підлеглих керівник. – Впевнений, що до нас прийшли найбільш достойні люди, які свідомо обрали цей шлях, які своїми знаннями й фаховою підготовкою посилять лави Служби судової охорони.

На наступному тижні заплановано прийняття під охорону Сосницького районного суду. Після чого 90% установ судової гілки влади Чернігівщини будуть охоплені спеціалізованою професійною охороною.

Серед ключових завдань Служби судової охорони – забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в установах системи правосуддя, припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів та забезпечення безпеки усіх учасників судового процесу.


Довідка:

Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах. Служба підзвітна Вищій раді правосуддя та підконтрольна Державній судовій адміністрації України.

Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області було створене 11 березня 2020 року. Основними завданнями ТУ ССО у Чернігівській області є: контроль та організація практичних заходів, спрямованих на підтримання, громадського порядку в судах, недопущення і припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів, органів та установ системи правосуддя, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду.

ТУ ССО у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.