Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 22:09:58

За матеріалами СБУ засуджено наркоділків, які займались виготовленням та збутом оптових партій психотропів

07.07.2023   15:23Агенцiя

За матеріалами Служби безпеки України суд виніс вирок наркоділкам, які спеціалізувалися на виготовленні та збуті психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Оперативники СБУ затримали злочинців у березні поточного року під час реалізації чергової парії «товару».
Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє мешканців Чернігівського району облаштували на території приватного господарства нарколабораторію для виготовлення психотропів.
Необхідні компоненти ділки закуповували через спеціалізовані інтернет-ресурси.
Готову до продажу «продукцію» зловмисники реалізовували через розгалужену мережу дилерів на території області.
Щомісяця спільники виготовляли та збували від 3 до 5 кілограмів амфетаміну.
Співробітники СБУ припинили злочинну діяльність наркоторгівців.
На підставі зібраних доказів суд визнав зловмисників винними за ч.3 ст. 307, чч. 1, 3 ст. 309, чч.2, 3 ст. 311, ч.2 ст. 317, Кримінального кодексу України та призначив одному з них покарання у вигляді 8 років, іншому - 7,6 років позбавлення волі.
Заходи із викриття наркоторгівців здійснювали співробітники СБУ у Чернігівській області спільно зі слідчими Нацполіції за процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини