Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 02:31:44

Поліцейські Чернігівського району проводять комплекс заходів на попередження ДТП за участю водіїв мототранспорту

20.06.2023   13:36Агенцiя

Співробітники відділення поліції №2 (смт. Ріпки) проводять комплексні профілактичні заходи з метою зниження аварійності та рівня дорожнього травматизму за участю водіїв мотоциклів, мопедів та скутерів.

З настанням тепла на автошляхах Чернігівської області зросла кількість мототранспорту. Водночас, спостерігається й зростання дорожньо-транспортних пригод за його участю. До ДТП часто призводять легковажність водіїв мотоциклів, мопедів та скутерів, їх відмова від захисного шолому, банальне недотримання правил дорожнього руху. Також трапляються випадки коли за кермом мототранспорту перебувають неповнолітні до 16 років.

В рамках заходів поліцейські не лише фіксують факти порушень, але й проводять з населенням роз’яснювальну роботу щодо недопущення порушень Правил дорожнього руху, дотримання швидкісного режиму, обов'язкового використання шоломів та інших захисних засобів.

Поліція нагадує: керуючи мотоциклом, скутером або мопедом, необхідно бути дисциплінованим і уважним, вміло і обдумано користуватися швидкісними можливостями, використовувати засоби пасивного захисту і виконувати всі вимоги, передбачені Правилами дорожнього руху.

Звертаємо увагу на збільшення кількості дітей на вулицях, які з приходом літнього періоду розпочали катання на велосипедах, самокатах, скейтах, роликах. Особливо обачними будьте під час руху поблизу шкіл, дошкільних навчальних закладів, дитячих майданчиків та інших місць перебування неповнолітніх. Під час наближення до пішохідних переходів знижуйте швидкість, аби не втратити можливість швидко зорієнтуватися на зміну обстановки.

Бережіть себе та інших учасників дорожнього руху.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини