Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 14:39:11

Арсенал травматологів Новгород-Сіверщини поповнився новим сучасним обладнанням.

14.06.2023   11:17Агенцiя

В умовах сьогодення медичні заклади Чернігівщини плідно співпрацюють з різними благодійними організаціями та волонтерською спільнотою.

Так, завдяки Міжнародному медичному корпусу арсенал травматологів Новгород-Сіверської центральної міської лікарні імені І. В. Буяльського поповнився сучасним набором інструментів від провідного закордонного виробника для надання травматологічної допомоги хворим з переломами кінцівок та тазу.

«Наш заклад фахово надає травматологічну допомогу цивільному населенню та військовим, завдяки роботі наших лікарів-травматологів та достатній матеріально-технічній базі. Отриманий інструментарій покращить якість надання невідкладної медичної допомоги хворим з травмами, – говорить медичний директор КНП «Новгород-Сіверська центральна міська лікарня імені І. В. Буяльського» Раїса Дмитрієва. – Ми щиро вдячні Міжнародному медичному корпусу та всім хто долучився до допомоги. Разом до перемоги!».

Управління охорони здоров'я Чернігівської обласної державної адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

6 травня: цей день в Україні і світі

6 травня: цей день в Україні і світі 11:08

ДЕНЬ 803 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 803 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини