Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:54:30

Поліція Чернігівщини застерігає громадян від шахраїв, які привласнюють кошти під приводом «пригону» авто з-за кордону

25.05.2023   11:19Агенцiя

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в Інтернеті та закликають сплачувати за товар тільки після його отримання.

Вчора до поліції звернулась мешканка Чернігова з повідомленням про те, що в квітні її чоловік знайшов в Інтернеті оголошення про продаж автомобіля за привабливою ціною.


Іномарку автор оголошення обіцяв швидко доставити з Європи, якщо покупець перерахує передоплату на банківський рахунок. Потерпіла погодилась і кількома платежами відправила незнайомцю понад 200 тисяч гривень. Після цього зв'язок із продавцем обірвався.
Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулась по допомогу до поліції. Нині поліцейські розшукують причетного до шахрайських дій у рамках кримінального провадження.
Поліція Чернігівської області закликає громадян: щоб не потрапити на гачок шахраїв, розраховуйтеся за товар лише тоді, як отримаєте і особисто оглянете його. Особливу недовіру має викликати надміру привабливий зміст оголошень.

 

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини